Balkon ornamenten restauratie

Balkon ornamenten restauratie

Bent u op zoek naar balkon ornamenten restauratie? Ornamenten Restauratie Amsterdam doet dit voor u! Wij zorgen ervoor dat wij uw balkon weer terugbrengen naar hoe het vroeger is geweest. Wilt u liever een replica laten plaatsen? Ook dit is mogelijk. Geef uw balkon een prachtige uitstraling en kijk snel in onze webshop wat wij allemaal te bieden hebben. U laat uw ornamenten restaureren door Ornamenten Restauratie Amsterdam.

Ornament kopen of laten restaureren

Weet u al of u een ornament wilt laten plaatsen of uw huidige balkon ornamenten wilt laten restaureren? U vindt nu eenvoudig de gewenste ornamenten in onze webshop. Voor restauratie komen wij graag bij u langs om te zien wat er gedaan moet worden. Komt u er niet over uit of u een nieuw ornament wilt laten plaatsen om de oude te vervangen, of om toch te kiezen voor restauratie? U kunt in dit geval vrijblijvend contact met ons opnemen, wij voorzien u graag van advies!

Voordelen van balkon ornamenten

Wanneer u kiest voor een balkon ornamenten restauratie, dan kunt u genieten van diverse voordelen. Onze ornamenten staan niet alleen prachtig maar:

  • Vergen weinig onderhoud
  • Zijn eenvoudig te monteren
  • Behoud van historisch uiterlijk
  • Zijn weerbestendig en mooi in het straatbeeld

Balkonornamenten bevestigen

Onderhoud van balkon ornamenten

Heeft u al ornamenten aan uw gevel hangen, maar zijn deze beschadigd? Helaas is het zelf restaureren van uw ornamenten niet makkelijk. In de 19e eeuw werden vaak mortels gebruikt. Onder invloed van het weer ontstaat er echter grote schade. Scheuren, barsten en loszittende brokstukken zijn veelvoorkomend. Gelukkig kunt u bij ons terecht om uw gevelornamenten te laten restaureren. Herstel en balkon ornamenten restauratie zijn lang niet altijd mogelijk. Dan is vervangen een heel goed alternatief.

balkon ornamenten

Balkon ornamenten replica’s

Wanneer het ontwerp het toelaat kunt u bij ons terecht voor identieke replica’s.

Ook kunt u in onze webshop kijken of u ornamenten kunt bestellen die een mooi alternatief bieden.

Wij maken replica’s door middel van mallen van siliconen. U kunt de echte balkon ornamenten vaak niet van de replica onderscheiden.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar balkon ornamenten restauratie? Wacht dan niet langer en schakel Ornamenten Restauratie Amsterdam in. Onze deskundigen helpen u graag verder. U kunt ons bellen via 020-664 6046. Wanneer u kiest voor een restauratie door Ornamenten Restauratie Amsterdam, dan kunt u ons ook foto’s sturen van de beschadigingen. Wij komen vervolgens langs om te beoordelen wat er moet worden gedaan. De mooiste balkon ornamenten bekijkt u in onze webshop.

Marnix van de WeijerMarnix van de Weijer
12:42 19 Aug 21
Door Christian onze sierplafonds laten restaureren. Week per plafond bezig geweest en zeer grondig aangepakt. Wil zorgt voor goede communicatie en verwachting vooraf. Het werk van Christian is vervolgens zeer secuur en kundig. Bij herstel plafond moet je wel even sterke maag hebben als de constructie bloot wordt gelegd, maar heb vertrouwen want het resultaat is super. Dank Wil en team!
Lita LieLita Lie
10:52 13 Nov 20
Balkon consoles naar volle tevredenheid gemaakt. Wil en medewerkers hebben prima werk geleverd. Dit bedrijf zeer aan te bevelen
ElspethElspeth
14:24 12 Jan 19
Wil en haar team waren gedurende het hele proces zeer responsief en geruststellend. Ik heb een originele Silberling-plafondlijst en deze was meer dan vijf jaar geleden licht beschadigd door binnendringend water. Na het droge weer in de zomer van 2018 begon de schade toe te nemen en was ik bang dat het hele plafond naar beneden zou komen.Ik heb verschillende plafondreparateurs gebeld en Wil nam echt de tijd om me gerust te stellen en het proces uit te leggen.Het team was zeer efficiënt en zo schoon en netjes als je kunt zijn voor zo'n stoffige klus. Ik maakte me geen zorgen om ze alleen in huis te laten om te werken en hoewel het erg stoffig was nadat ze vertrokken, was dit alleen in de kamer waar ze werkten en het was gewoon een kwestie van dweilen en schoonmaken om op te ruimen.Onderstaande foto's tonen voor, tijdens en direct erna. Nu alleen nog schilderen en dan is het weer perfect!
Dirk VermeijDirk Vermeij
17:18 26 Sep 18
Mooi handwerk.
Rob GooijerRob Gooijer
14:16 28 Jul 18
js_loader