Dak ornamenten

Dak ornamenten sieren de top van het dak

Wij  zijn gespecialiseerd in dak ornamenten. Het dakornament siert de top van het dak. Dit is de plek waar dakvlakken elkaar raken. Vaak is dakversiering functioneel. Maar tegelijkertijd is prachtig vakwerk te zien. Ook topgevels zijn vaak uitbundig versierd.  Bijvoorbeeld met  krullen, vaas- en puntornamenten, beelden, leeuwen en voluten.

Enkele voorbeelden van dak ornamenten die wij restaureren

  • Leeuw ornament
  • Bol ornamenten
  • Vazen
  • Ananas ornamenten
  • Piron

Speciale gevel details

Onderstaand staan drie foto’s van speciale gevel details die wij op verschillende plekken in Zuid Holland hebben gerestaureerd. Met o.a. dakornament voor het Zuid Afrika huis in Amsterdam, ananasornamenten en een leeuwen standbeeld.

Gespecialiseerd in ornamenten restauratie

  • Plafondornamenten
  • Dakornamenten
  • Gevelornamenten

Vragen over dak ornamenten?

Heeft u vragen over dak ornamenten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 – 664 6046 of per email info@ornamenten-restauratie.nl.

Marnix van de WeijerMarnix van de Weijer
12:42 19 Aug 21
Door Christian onze sierplafonds laten restaureren. Week per plafond bezig geweest en zeer grondig aangepakt. Wil zorgt voor goede communicatie en verwachting vooraf. Het werk van Christian is vervolgens zeer secuur en kundig. Bij herstel plafond moet je wel even sterke maag hebben als de constructie bloot wordt gelegd, maar heb vertrouwen want het resultaat is super. Dank Wil en team!
Lita LieLita Lie
10:52 13 Nov 20
Balkon consoles naar volle tevredenheid gemaakt. Wil en medewerkers hebben prima werk geleverd. Dit bedrijf zeer aan te bevelen
ElspethElspeth
14:24 12 Jan 19
Wil en haar team waren gedurende het hele proces zeer responsief en geruststellend. Ik heb een originele Silberling-plafondlijst en deze was meer dan vijf jaar geleden licht beschadigd door binnendringend water. Na het droge weer in de zomer van 2018 begon de schade toe te nemen en was ik bang dat het hele plafond naar beneden zou komen.Ik heb verschillende plafondreparateurs gebeld en Wil nam echt de tijd om me gerust te stellen en het proces uit te leggen.Het team was zeer efficiënt en zo schoon en netjes als je kunt zijn voor zo'n stoffige klus. Ik maakte me geen zorgen om ze alleen in huis te laten om te werken en hoewel het erg stoffig was nadat ze vertrokken, was dit alleen in de kamer waar ze werkten en het was gewoon een kwestie van dweilen en schoonmaken om op te ruimen.Onderstaande foto's tonen voor, tijdens en direct erna. Nu alleen nog schilderen en dan is het weer perfect!
Dirk VermeijDirk Vermeij
17:18 26 Sep 18
Mooi handwerk.
Rob GooijerRob Gooijer
14:16 28 Jul 18
js_loader