Over ons

Wij zijn Ornamenten Restauratie Amsterdam

Ons team van restaurateurs en stukadoors heeft veel ervaring met het herstellen van oude plafonds en gevel restauratie. De specialisten van ons restauratiebedrijf werken aan ornamenten in Amsterdam en wijde omgeving.

Over ons1 1 e1670834879105

Waarom Ornamenten Restauratie Amsterdam?

Wij beschikken over de technische en specialistische kennis, die nodig is voor de restauratie van oude en historische ornamenten. Als bouwkunstenaars nemen wij ook onze  artistieke kwaliteiten mee, zoals: modelleren, boetseren en het herstellen van ontbrekende vormen. Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van ingewikkelde en gewone mallen en het trekken van lijsten. Verder hebben wij uitgebreide materialenkennis, bouwkundig inzicht, stukadoorsvaardigheden en een flinke dosis creativiteit! Hiermee kunnen wij veel unieke historische plafonds weer in oude glorie herstellen!

Ons restauratiebedrijf is gespecialiseerd in:

  • Historisch stucwerk.
  • Balkon consoles.
  • Herstel en restauratie van Ornamenten plafonds.
  • Restauratie van balkons en balustrades.
  • Gevels: lijstwerk en gevel-elementen.
  • Ornamenten en beelden, restaureren van gevelstenen, piron.
over ons

Kom op afspraak langs bij ons atelier

Wilt u meer informatie of een kijkje achter de schermen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons atelier in Amsterdam-Noord. U bent hier van harte welkom. Bel Wil van Kempen 06-14610086 om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze restauratiewerkzaamheden.

Speciale aandacht

Wij zitten in Amsterdam met ons bedrijf. Dan is het eenvoudig om in Amsterdam bij u langs te komen. Verder bekijken en herstellen wij veel ornamenten plafonds in de Randstad, zoals bijvoorbeeld in Den Haag, Utrecht, Haarlem, Bussum en Hilversum. En ook in Rotterdam.

Marnix van de WeijerMarnix van de Weijer
12:42 19 Aug 21
Door Christian onze sierplafonds laten restaureren. Week per plafond bezig geweest en zeer grondig aangepakt. Wil zorgt voor goede communicatie en verwachting vooraf. Het werk van Christian is vervolgens zeer secuur en kundig. Bij herstel plafond moet je wel even sterke maag hebben als de constructie bloot wordt gelegd, maar heb vertrouwen want het resultaat is super. Dank Wil en team!
Lita LieLita Lie
10:52 13 Nov 20
Balkon consoles naar volle tevredenheid gemaakt. Wil en medewerkers hebben prima werk geleverd. Dit bedrijf zeer aan te bevelen
ElspethElspeth
14:24 12 Jan 19
Wil en haar team waren gedurende het hele proces zeer responsief en geruststellend. Ik heb een originele Silberling-plafondlijst en deze was meer dan vijf jaar geleden licht beschadigd door binnendringend water. Na het droge weer in de zomer van 2018 begon de schade toe te nemen en was ik bang dat het hele plafond naar beneden zou komen.Ik heb verschillende plafondreparateurs gebeld en Wil nam echt de tijd om me gerust te stellen en het proces uit te leggen.Het team was zeer efficiënt en zo schoon en netjes als je kunt zijn voor zo'n stoffige klus. Ik maakte me geen zorgen om ze alleen in huis te laten om te werken en hoewel het erg stoffig was nadat ze vertrokken, was dit alleen in de kamer waar ze werkten en het was gewoon een kwestie van dweilen en schoonmaken om op te ruimen.Onderstaande foto's tonen voor, tijdens en direct erna. Nu alleen nog schilderen en dan is het weer perfect!
Dirk VermeijDirk Vermeij
17:18 26 Sep 18
Mooi handwerk.
js_loader