Ornamenten restauratie Amsterdam

Ornamenten restauratie in Amsterdam

Bent u op zoek naar ornamenten restauratie in Amsterdam? Dan ben u bij Ornamenten Restauratie Amsterdam aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het behoud van ornamenten. Wij komen graag bij u langs om beschadigingen aan ornamenten te bekijken, samen met u bepalen wij vervolgens wat de mogelijkheden zijn. Met al meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies welke technieken we waar moeten toepassen.

Beschadigingen waarnemen

Wanneer u beschadigingen aan uw ornamenten thuis waarneemt, dan kunt u hier een vervelend gevoel bij krijgen. Gelukkig kunnen wij uw ornamenten weer herstellen. Om het herstel goed uit te voeren gaan we eerst na of de ondergrond goed bevestigd is. Daarna bekijken wij wat er nodig is voor de ornamenten restauratie in Amsterdam. Dat ornamenten aan plafonds onderhoud nodig hebben komt vaak voor in oudere gebouwen.

Voordelen van Ornamenten Restauratie Amsterdam

Ornamenten restauratie in Amsterdam is ons dagelijks werk. Dat brengt veel ervaring en routine met zich mee. En dat ziet u ook terug in de prijs. U kunt bij ons genieten van de volgende voordelen:

  • Kennis, vakmanschap en artistieke kwaliteiten
  • 20 jaar ervaring
  • Lid van Art Restorers Association
  • Veel plafonds hersteld
  • Vrijblijvend advies
  • Familiebedrijf

Wat veroorzaakt beschadiging ornamenten

In oude gebouwen met ornamenten plafonds zijn vaak scheuren of barsten in het plafond te zien, maar waar worden deze door veroozaakt? In de meeste gevallen komt dit doordat de spijkers waarmee de ornamenten bevestigd zitten aan het plafond beginnen los te laten. Hierdoor ontstaan scheuren in het plafond die op den duur ervoor kunnen zorgen dat delen van het plafond verzakken. In sommige gevallen kan het hele plafond hierdoor naar beneden komen. Dit is echter te voorkomen door tijdige ornamenten restauratie in Amsterdam.

ornamenten restauratie amsterdam

Schade herstellen in Amsterdam

Wij zien geregeld dat er delen van ornamenten plafonds of ander sierwerk ontbreken. Vaak kan dit goed hersteld worden. Met mallen maken wij ontbrekende delen opnieuw. De ornamenten in uw plafond worden zodoende hersteld. De nieuwe ornamenten zijn niet te onderscheiden van het origineel. Zo blijven de ornamenten in Amsterdam behouden!

Ornamenten restauratie Amsterdam

Is het u opgevallen dat veel woningen en panden die ornamenten hebben al vrij oud zijn? Gemiddeld zijn dergelijke woningen rond de 130 jaar. Dankzij deze hoge leeftijd is scheurvorming bijna niet te voorkomen. Onderschat uw plafond dus niet bij het aankoop van het huis. Ornamenten restauratie in Amsterdam is aan te raden zodra u uw nieuwe woning intrekt.

Neem contact met ons op

Heeft u ornamenten in Amsterdam die restauratie nodig hebben? Onze deskundigen helpen u graag verder. Stuur foto’s van de beschadigingen van uw ornamenten of bel ons op: 020-664 6046. Vervolgens kan er een bezoek op locatie ingepland worden waarin wij beoordelen wat er gedaan moet worden. Wij zorgen ervoor dat uw ornamenten in Amsterdam behouden blijven!