Ornamenten restauratie Haarlem

Ornamenten restauratie in Haarlem

Zoekt u naar ornamenten restauratie in Haarlem? Dan bent u bij de experts van Ornamenten Restauratie aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring met het herstellen van ornamenten weten wij precies welke technieken wij moeten toepassen om uw ornamenten weer als nieuw te maken. Wij komen graag bij u langs om de ornamenten te bekijken, vervolgens bekijken we samen met u de mogelijkheden. Ons uitgangspunt is daarbij behoud van ornamenten in Haarlem.

Ornamenten Restauratie bij u thuis

Bent u net verhuisd naar uw nieuwe woning en heeft u na aankoop beschadigingen aan de ornamenten waargenomen? Probeer dan de ornamenten niet zelf te herstellen, maar roep een professioneel bedrijf in. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring, daarom weten wij precies wat wij moeten doen voor een uitstekend eindresultaat. Voordat wij aan het herstel beginnen bekijken wij eerst of de ondergrond goed bevestigd is. Doordat oudere woningen vaak niet voldoende onderhoud krijgen kan de ondergrond niet voldoende vastzitten. Daarna bekijken wij wat nodig is voor de ornamenten restauratie in Haarlem.

Voordelen van Ornamenten Restauratie

Ornamenten restauratie in Haarlem is ons dagelijks werk. Dat brengt veel ervaring en routine met zich mee. En dat ziet u ook terug in de prijs. U kunt bij ons genieten van de volgende voordelen:

  • Kennis, vakmanschap en artistieke kwaliteiten
  • 20 jaar ervaring
  • Lid van Art Restorers Association
  • Veel plafonds hersteld
  • Vrijblijvend advies
  • Familiebedrijf

Oorzaken van beschadiging ornamenten Haarlem

Dat beschadigingen vaak voorkomen bij ornamenten in oudere huizen is bekend. Maar wat veroorzaakt deze beschadigingen precies? Plafondornamenten zitten doorgaans vastgespijkerd. Die spijkers kunnen over verloop van tijd loslaten waardoor er scheuren in het plafond ontstaan. Als scheuren elkaar tegenkomen kunnen hele delen van het plafond verzakken. Tijdige restauratie van uw plafond in Haarlem kan verdere problemen voorkomen.

Ornamenten restauratie Haarlem

Ontbrekend stucwerk herstellen

Tijdens onze ornamenten restauratie in Haarlem zien wij vaak dat er onderdelen missen. Dit kan vaak prima hersteld worden. Met mallen kunnen wij ontbrekende delen opnieuw maken. Het verschil tussen de nieuwe ornamenten en het origineel is niet te zien. Zo blijven de ornamenten in Haarlem behouden!

Gebouwen van 130 jaar oud

De meeste panden die ornamenten hebben, zijn al zo’n 130 jaar oud. Door de hoge leeftijd betekent dit dat deze gebouwen een grotere kans hebben op scheurvorming. Weet dus waar u aan begint bij de aanschaf van een dergelijk gebouw. Ornamenten restauratie in Haarlem is aan te raden zodra u uw nieuwe woning gaat intrekken.

Neem contact met ons op voor ornamenten restauratie Haarlem

Heeft u ornamenten die restauratie in Haarlem nodig hebben? Onze deskundigen helpen u graag. Stuur foto’s van de beschadigingen van uw ornamenten of bel ons op: 020-664 6046. Vervolgens kan er een bezoek op locatie ingepland worden waarin wij beoordelen wat er gedaan moet worden. Wij zorgen ervoor dat uw ornamenten in Haarlem behouden blijven!